Przejdź do treści
środa, 2 kwietnia, 2025
GŁÓWNA
SZKOŁA
KADRA KIEROWNICZA
NAUCZYCIELE
ZESPOŁY PRZEDMIOTOWE
KIEROWNIK SZKOLENIA PRAKTYCZNEGO
Dyżur wakacyjny Kierownika Szkolenia Praktycznego
Pracownik młodociany – wzór umowy o pracę w celu przygotowania zawodowego oraz zaświadczenia od pracodawcy o przyjęciu na zajęcia praktyczne
Refundacja wynagrodzeń młodocianych pracowników i składek na ubezpieczenie społeczne oraz dofinansowanie kosztów kształcenia młodocianego pracownika
SEKRETARIAT
PEDAGOG
PSYCHOLOG
BIBLIOTEKA
ORGANY SZKOŁY
DOKUMENTY
HISTORIA SZKOŁY
ADMINISTRACJA
DEKLARACJA DOSTĘPNOŚCI
RAPORT O STANIE ZAPEWNIENIA DOSTĘPNOŚĆI
KLAUZULA INFORMACYJNA – MONITORING WIZYJNY
REKRUTACJA
NABÓR DO SZKOŁY
KIERUNKI KSZTAŁCENIA
UCZNIOWIE
WYKAZ PODRĘCZNIKÓW
PLAN LEKCJI
INTERNAT
PROJEKTY
Zawodowcy przyszłości
Sprawozdania
Sprawozdanie – szkolenie Chart i Gastro szef
Sprawozdanie – Szkolenie Trychologiczne I i II stopnia
Sprawozdanie – Szkolenie „Przedłużanie włosów”
Sprawozdanie – szkolenie „Barista”
Sprawozdanie – kurs serowarski
Sprawozdanie – kurs „Przygotowywanie potraw zgodnie z trendami rynkowymi i zasadami zdrowego żywienia”
Sprawozdanie – szkolenie gospodarka magazynowa
Sprawozdanie – zakup sprzętu do sous vide
Staże uczniowskie
Program stażu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
Program stażu Technik Logistyk
Harmonogram działań
Zawodowcy przyszłości – plakat
Zawodowcy przyszłości – Załącznik nr 2
Zawodowcy przyszłości – Regulamin rekrutacji i uczestnictwa w projekcie
Zawodowcy przyszłości – informacje o projekcie
Zawodowcy przyszłości – zadania szkoły
Erasmus+
Nowe Horyzonty Zawodowe
Nowe Horyzonty Zawodowe – Plakat
Nowe Horyzonty Zawodowe – Praktyka w Sofii zakończona
Nowe Horyzonty zawodowe – filmy promocyjne
Dobry klimat dla zawodowców
Dobry Klimat Dla Zawodowców – Plakat
Dobry Klimat Dla Zawodowców – Załącznik Nr 2
KONTAKT
Dobry klimat dla zawodowców
Accessibility
Accessibility
Increase Font Size
Decrease Font Size
Light contrast
High contrast
Highlight Links
Reset Settings
Deklaracja dostępności